Részletes lista a szolgáltatásainkról

  Angol Honlap Szövegezés

  Kizárólag angolul és anyanyelvi szinten angolul és magyarul is beszélő kollegákkal garantáljuk a professzionális, személyre szabott és eredeti honlap szövegezést. Képesek vagyunk önmagunk létrehozni a témaköröket / menüpontokat, de amennyiben a magyar tartalmat szolgáltatod úgy azt a lehető legmagasabb szinten átírjuk eredeti angol szöveggé. Nem amatőr google fordítás vagy a vállalkozásodra veszélyt jelentő-más oldalakról lopott szöveg. Egyes országokban a jogvédelem miatt büntethetik a honlapod nem beszélve a google keresőről amely bünteti az oldalt és nem jeleníti meg.

  Angol Nyelvű Honlap Készítés

  Amikor egy vállalkozásnak vagy magánszemélynek angol nyelvű honlapot készítünk, akkor azt minden esetben komoly "market research", piacelemzés, előzi meg. Megvizsgáljuk az adott területen például Torontóban vagy Sydneyben, hogy milyen hasonló szolgáltatók vannak, milyen áron dolgoznak, mit nyújtanak és annank tükrében hozzuk létre a tartalmat és magát a honlapot. Ha kéred beárazzuk a szolgáltatást, amit később változtathatsz. Azt is figyelembe vesszük az adott területen mely honlapok domain nevek sikeresek és milyen szervereket használnak. Olyan rendszerrel dolgozunk, hogy a honlapod az átadás után könnyen tudd változtatni. Szövegeket, árakat, szolgáltatásokat.

  Angol Email ellenőrzés

  Akár külföldi kisvállalkozásod van akár Magyarországról nyitsz a nemzetközi piacok felé az elektronikus úton, email-ben, történő kommunikáció alapfeltétel. Ahhoz, hogy komolyan vegyenek az kell, hogy magas szinten fejezd ki magad. Ehhez nyújtunk segítséget. Értve, hogy mit szeretnél magasabb szintre emeljük vagy lefordítjuk akár a céged által kiküldeni kívánt marketing vagy általános email-t. Csomagban is megvehető 5-50 email ellenőrzés / hónap vagy év. Átfutás gyors 24 órán belül.

  Angol Facebook felállítás

  Az üzleti jelenlét nem áll meg azzal, hogy van egy honlapod. Természetsen az elengedhetetlen, de ugyanakkor tovább kell gondolkodni és érdemes mindjárt az elején céges vagy hivatalos angol nyelvű Facebook oldalt is létrhozni. Ahogy a honlapnál itt is megvizsgáljuk a helyi "trend"-eket és annak tükrében létrehozzuk a profi képekkel, leírásokkal ellátott Facebook oldaladat.

  Angol Proofreading

  A való élet hozhat bármit. Lehet, hogy iskolába kell egy fogalmazást írj vagy szakiskolába egy riportot. Az is lehet, hogy egy elemzést várnak el tőled, ami nem rövidebb, mint 3000 szó. Keményen dolgoztál és biztos akarsz lenni abban, hogy nem maradt semmilyen apró hiba a munkádban. Bármilyen szinten is vagy tudunk segíteni. Kérj ajánlatot tőlünk professzionális proofreading-re és pár nap alatt már be is adhatod vagy kiküldheted a munkád.

  Angol Prezentáció készítés

  Bármilyen Power Point prezentáció készítése angol nyelven. Mindezt azért, hogy be tudd mutatni a terméked vagy vállalkozásod. Neked nem kell mást tenned mint bemutatni-elmondani. Email-ben szeretnéd kiküldeni inkább? Ezesetben angol nyelvű és helyi akcentussal rendelkező kollegák rögzítik a szöveget és mi elkészítjük a videós tartalmat hozzá.

  Angol Email ügyfélszolgálat

  Ausztrál idő szerint 9-5 óra között email-es ügyfélszolgálatot tudunk biztosítani a honlapod és a Facebook oldalad számára. Az általad megadott információk által angolul informáljuk az ügyfelet illetve szükség esetén felvesszük veled a kapcsolatot és az általad megadott információt kommunikáljuk tovább. 

  Üzleti Angol oktatás

  Amikor üzleti angolról van szó a legtöbben csak az irodára és csillogó épületekre gondolnak. Nem mindig, sőt a legtöbb esetben nem ez a helyzet. A vállakozásodra szabott angol oktatással tudunk segíteni abban, hogy minél hamarabb elboldogulj. Lehet ez, masszőr, személyi edző vagy akár hangmérnök. Szakma specifikus kifejezéseket és méndennapi kommunikációt tanítunk az igényeknek és a szintnek megfelelően. Alap szinttől is.

  Angol nyelvű Google hírdetés

  Kész a honlapod és a teljes angol nyelvű jelenléted. Kellenek az ügyfelek. Sokszor az optimalizált honlap és a következetes social media kezelés meghozza az eredményt, de sok esetben a reklám is hasznos lehet. Személyre szabott régióspecifikus hirdetések felállítását is elkészítjük. Természetesen angol nyelven. A végeredmény egy "ready to go google platform" ahol a hirdetést Te tudod bekapcsolni amikor akarod és csak azt kell eldöntened mekkora összeget szánsz rá naponta. Mindez egy egyszerű telefonos google applikációval. 

  Angol nyelvű Facebook hírdetés

  Kész a honlapod és a teljes angolnyelcű jelenléted. Kellenek az ügyfelek. Sokszor az optimalizált honlap és a következetes social media kezelés meghozza az eredményt, de sok esetben a reklám is hasznos lehet. Személyre szabott régióspecifikus hirdetések felállítását elkészítjük. Természetesen angol nyelven. A végeredmény egy ready to go Facebook platform amol a hirdetést Te tudod bekapcsolni amikor akarod és csak azt kell eldöntened mekkora összeget szánsz rá naponta. Mindez egy egyszerű telefon applikációval. 

  Angol nyelvű Facebook karbatnartás

  Vállaljuk professzionális Facebook profil angolnyelvű karbantartását napi rendszeres és releváns posztolással. Önállóan folyamatosan, azonban bármi speciális tartalmat szeretnél azt az aktuális post tartalmazni fogja. Úgy mint akciók, kapcsolódó linkek, idézetek.

  Üzleti tanácsadás

  Működő és új vállalkozásoknak professzionális üzleti tanácsadással is tudunk segíteni. Hogyan maximalizáld a bevételt, hogyan mit mikor érdemes csinálni. Teljesen személyreszabott szolgáltatás. Szmélyesen vagy elektronikus formában is elérhető.

  Logo és prezentációs anyag készítés

  Minden egyes alkalommal felrakjuk az i-re a pontot. Honalpon, social medián túl teljes brand-et is tervezünk amely világszinten reprezentálja a vállalkozásod és az értékrendet. Mindez összahangban a teljes arculattal és megjelenéssel.

  Angol nyelvű marketing videó készítése

  Mind a Facebook, mind pedig a honlap megköveteli a vizuális tartalmat. A cégednek, vállakozásodnak vagy saját magadnak megfelően elkészítjük a bemutatkozó videódat. Eredeti fevételekkel jogtiszta képekkel és feliratokkal. Az egyik lgefontosabb eleme ezeknek a videónak az anyanyalvű narráció. Vagyis amikor egy helyi akcentussal rendelkező ember bemutatja a vállalkozásod a helyi leendő vagy meglévő ügyfeleknek. Nagyon forntos, hogy helyi legyen a dialektus. Ha például Ausztráliába van vagy árul a cég ausztrál akcentus kell, ha Kanadában akkor kanadai és így tovább. Csak ezzel fogsz tudni külföldön bizalmat kiépíteni. Ezt mi mind megcsinaljuk Neked. Mitöbb megírjuk az angol szöveget és a helyi stúdiónkban felvesszük a narrációt. Megírhatod magyarul azt mi átformáljuk angol nyelvű narrációra.

  Üzleti Software fejlesztés

  NE IJEDJ MEG. Attól függően milyen jellegű a vállakozásod ami lehet akár egyszemélyes is vagy 5000 fős csapat mindig kell valamilyen speciális szolgáltatási - software-es- tartalom amivel megelőzheted a versenytársaidat otthon és külföldön egyaránt. Ha például takarító céged van le tudjuk fejleszteni honlapra, hogy az ügyfél megadja a szoba méreteit és a honlap kalkulálja az árat és lehetőséget ad a fizetésre azaonnal.  Vagy, ha tetőfedő vagy a honlapod megmondja mennyibe fog kerülni a csatorna javítás miután az ügyfél a honlapodon keresztül berajzolta a hosszt a google térképen. Bármilyen ötleted is van azt mi kidolgozzuk és megvalósítjuk Neked. Legyen bármilyen ötleted azt mi megvalósítjük a gyakorlatban.

  Hivatalos fordítás NAATI Translation Service

  Amennyiben ausztráliai hivatalos fordításra van szükséged azzal is állunk a rendelkezésedre. Magyar nyelvű dokumentumok hivatalos NAATI pecséttel ellátott fordítása rövid határidővel.

  • Angolarculat Pty Ltd.

   All rights Reserved ©

  Kapcsolatfelvétel:

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.